GENKI SUSHI & WOK 2GO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 977 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Genki Sushi & Wok 2Go. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2024 om 7:27 Ik bestelde om 18 uur. Het zou om 19 uur geleverd worden. Uiteindelijk was het er om 20:10 uur. Als compensatie kregen we er wat loempiaatjes bij dat is wel aardig. Voor de rest was het smaakloos, flauw.
26 jun 2024 om 20:43 Het was simpelweg niet bijzonder. Temaki besteld van 4,5 euro en de verkeerde gekregen.. beetje jammer voor dat geld
16 jun 2024 om 21:48 Was erg lekker, warm en krokant. Sushi was heerlijk.
16 jun 2024 om 12:39 Het eten was er snel!
11 jun 2024 om 4:54 Lekker snel bezorgd! Kleine tip, iets meer soja meegeven! De rest top!
9 jun 2024 om 20:33 Slechte service. Toen ik na 3 kwartier belde gaven ze aan er over 5 min te zijn, toen nog 3 kwartier gewacht. ‘s middags al besteld voor bezorgtijd half 7, eten was er kwart voor 8
2 jun 2024 om 22:13 Altijd weer heerlijk lekker en vers!
1 jun 2024 om 21:02 Altijd weer heerlijk lekker.
26 mei 2024 om 21:59 Altijd super tevreden over de kwaliteit van het eten, het is heerlijk! Echter gebeurd het steeds vaker dat de bezorgtijd veel te lang duurt. Zonder communicatie helaas meer dan twee uur wachten..
25 mei 2024 om 21:05 Eten goed, maar bezorging echt niet oké. Had om 18.30 besteld zou er 19.15 zijn, om 19.45 maar eens gebeld en uiteindelijk was het er om 20.15 de inktvis geen aanrader was echt te hard dus niet lekker. Verder prima gegeten.
25 mei 2024 om 19:35 Zelfde als de andere klanten die klagen over de bezorging. Als ik naar de recensies van andere dagen kijk is er niks aan de hand. Kan gebeuren maar niet netjes. Eten was heerlijk!
25 mei 2024 om 7:18 Sushi was oké, had om 17:50 besteld voor 19:15, maar het kwam een uur later zonder bericht. Ik moest er zelf achteraan bellen, dus wat bezorging betreft geen aanrader!