GENKI SUSHI & WOK 2GO

GENKI SUSHI & WOK 2GO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 87 beoordelingen
9 dec 2019 om 12:08 Het wachten meer dan waard! Ik had eens voor de wokgerechten gekozen IPV sushi. En echt enorm lekker!
8 dec 2019 om 20:54 Zoals altijd weer erg lekker!
8 dec 2019 om 20:24 Heerlijk
7 dec 2019 om 23:31 Sushi wordt bezorgd zonder gember. Lijkt net alsof het uit een fabriek komt. Kan net zo goed een sushipakket uit de supermarkt halen.
5 dec 2019 om 22:15 Lekker gegeten! Snel bezorgd.
2 dec 2019 om 21:40 Lekker verse sushi, super lekker!! Elk hap was een genot, zo blij. Vaste klant!
1 dec 2019 om 23:32 Vond voor de prijs die ik moest betalen en wat ik er voor kreeg het wel een beetje tegenvallen. De bezorger was aardig en netjes maar het kwam later dan wat ik had gevraagd.
1 dec 2019 om 21:58 Eten besteld voor 19:55 is geleverd na 2x bellen een uur te laat. Ze zeiden dat er als excuus wat extra's bij zat maar dit was niet zo en ze hadden een verkeerd gerecht geleverd dus al met al een slechte avond voor ze
1 dec 2019 om 21:35 Ronduit slecht. Na anderhalf uur zelf gebeld met de vraag wanneer het eten zou komen. Werd me verteld dat het nog een half uur zou duren. Bestelling per direct geannuleerd en klacht ingediend.
1 dec 2019 om 21:20 Het is nu 3uur en 15minuten na we het besteld hebben, en is nog steeds niet bezorgd. Na meerdere malen contact te hebben gehad met het restaurant, moest ik uiteindelijk maar de bezorger zelf bellen hoe laat hij er zou zijn. Gaat nog 30min duren!!!!!!!!!!!
1 dec 2019 om 21:11 Door de enorme drukte duurde het lang voordat het werd bezorgd. Maar het eten was goed, vers en warm. Misschien is bezorgen in Heerhugowaard niet handig.
1 dec 2019 om 20:07 Boven de 2 uur wachten zonder enkele verontschuldiging of compensatie. Belachelijk.